Sojanéza – co to je, recept na domácí sojanézu
Sojanéza není nic jiného než veganská obdoba majonézy. Lze ji samozřejmě koupit v...
Sojanéza – co to je, recept na domácí sojanézu
Sojanéza není nic jiného než veganská obdoba majonézy. Lze ji samozřejmě koupit v...
Zdravá večeře – nejlepší recepty na zdravou a lehkou večeři
Horké letní dny a spousta čerstvého ovoce a zeleniny v obchodech a na tržnicích vyloženě...
Rostlinné mléko – výroba, porovnání, hodnocení – které vybrat?
Pití rostlinných mlék je stále více populární. Rostlinná mléka sice mlékem vůbec...
Černá čočka – recepty, jak uvařit a připravit
Beluga neboli černá čočka s bílým vnitřkem je nejdrobnějším druhem čočky. Má jemně...
Cizrna, královna luštěnin – recepty a vaření cizrny
Cizrna je po hrachu a fazolích celosvětově třetí nejpoužívanější luštěninou a z...
Samosa – recept na indické zeleninové trojhránky s mangovým dipem
Veganská strava není výdobytkem moderního západního světa, nýbrž mnohaletou tradicí a...
Chřestová polévka – nejlepší recept
V dobách nedávno minulých mu říkali špargl, dnes je znám hlavně jako chřest. Nesporné...
Ředkvičková pomazánka – nejlepší recepty
Pomazánka z čerstvé zeleniny a bylinek neodmyslitelně patří ke svačinám jarních a...
Quinoa – co je quinoa, recepty, jak se vaří?
Spolu s chia semínky, zeleným ječmenem, červenou řepou nebo česnekem a brokolicí se...
Tofu – recepty – smažené, uzené, příprava
Co je tofu? Jak a z čeho se vyrábí tofu? Jak nejlépe připravit tofu? Jaký je rozdíl mezi...
Hummus – domácí, cizrnový – nejlepší recepty
Jeden z nejstarších pokrmů vůbec – to je hummus, orientální pomazánka původně z...
Dýně hokaido – nejlepší recepty z dýně hokaido
Dýně hokaido je právem nazývána královnou podzimu. Hokaido je zdravá zelenina s velmi...
© 2024 Vegan.cz | Nakódoval Leoš Lang