Francouzský toast – recept na francouzský toast – sladký nebo slaný
Francouzský toast původně vznikl z nouze za účelem zužitkování starého pečiva....
Francouzský toast – recept na francouzský toast – sladký nebo slaný
Francouzský toast původně vznikl z nouze za účelem zužitkování starého pečiva....
Tatarák – recept na nejlepší tatarák z cukety
Cuketa je úžasná lehká, letní zelenina s velmi nízkou energetickou hodnotou, vysokým...
Vegan sýr – kde koupit, složení, jak chutnají?
Nejíst sýr a další mléčné výrobky bývá pro vegany mnohem větší výzva než nejíst...
Smažené houby s octem – na způsob „fish and chips“
Od těchto vynikajících křupavých smažených žampionů se nikdo nemůže odtrhnout - skvěle...
Zahradní polévka
Je to skvělý způsob, jak zužitkovat zeleninu, která zbyla z pěstitelské horečky....
Veganské carpaccio z červené řepy
Působivý a přitom nenáročný veganský předkrm - můžete si ho připravit i den předem. Je...
Bezlepkové čokoládové brownies
Z fazolí aduki se v Japonsku vyrábí krémová pasta zvaná anko, která je základem těchto...
Mini veganské koblížky
Horké, křupavé a sladké koblížky neboli donutky jsou fantastickou sladkou pochoutkou, kterou...
Domácí hořčice
Tento recept je naprostá bomba. Jakmile zvládnete základy, pohrajte si s různými bylinkami a...
Grilovaný květák se zimním pestem
Květák je zde spojen s kaší z bílých fazolí ochucenou pestem a křupavou cibulkou. Pesto...
Pečená hruška s ořechovou a zázvorovou náplní
Tento veganský předkrm je ideální způsob, jak zahájit nejen štědrovečerní večeři....
Míchaná houbová nádivka
Houbami kuchař neprohloupí. A je-li sezónní sklizeň opravdu štědrá, budou houbové hody....
© 2024 Vegan.cz | Nakódoval Leoš Lang