Kanadská jatka se potýkají s tím, že na nich nikdo nechce pracovat

Kanadská jatka se potýkají s tím, že na nich nikdo nechce pracovatZajímavá zpráva přišla z Kanady. Podle informací ze serveru Global News řeší místní jatka a závody na zpracování masa zásadní neochotu lidí zde pracovat.

Ochota lidí dělat na jatkách se podle kanadských médií neustále snižuje. Když už se jatkám a závodům na zpracování masa podaří nějaké nové zaměstnance sehnat, podle Raye Ceny, prezidenta firmy Sunterra Group zpracovávající vepřové maso, většinou "odchází po několika hodinách." Realita práce s mrtvými zvířaty, náročnost této práce, popřípadě jejich zabíjení na jatkách, začínají být pro běžné Kanaďany natolik nesnesitelné, že v těchto pozicích odmítají pracovat, i přes složitou ekonomickou situaci, ve které se kanadská ekonomika v poslední době nachází.

Zdroje: http://globalnews.ca/news/2439909/meat-plant-worker-shortage-despite-sour-economy/ 

http://vegnews.com/articles/page.do?pageId=7378&catId=1