Zlepšete funkci svého imunitního systému díky šťávě z noni

Články

Odpradávna je noni oblíbenou léčivkou a hodně zkoumanou plodinou. Vědci v noni objevují nové chemické látky, které se nenacházejí v žádné jiné rostlině na Zemi, a do nichž se vkládají naděje na léčbu nejrůznějších nemocí.

Noni poskytuje preventivní ochranu před onemocněními a účinnou pomoc v případě, že nemoc již propukla. Přináší mnoho užitku sama o sobě a zároveň posiluje účinnost další léčby. Působí synergicky spolu s ostatními doplňky výživy nebo léčivými prostředky.

Noni posiluje imunitní systém tím, že reguluje funkci všech buněk a regeneruje ty poškozené. Je výborným adaptogenem, který pomáhá nemocným buňkám obnovit jejich zdraví. Výrazně zpomaluje růst rakovinového nádoru, a to díky látkám, které ničí předrakovinové a rakovinové buňky.

Noni působí synergicky spolu s ostatními doplňky výživy nebo léčivými prostředky.
Noni působí synergicky spolu s ostatními doplňky výživy nebo léčivými prostředky.

Noni obsahuje mnoho druhů vitaminů, stopových prvků, enzymů, aminokyselin a alkaloidů – zásaditých přírodních produktů rostlinného původu. Najdeme v ní také fytosteroly, rostlinné oleje a antioxidanty.

Noni působí též jako antihistaminikum při různých alergických reakcích. Dále stojí za zmínku i její přínos při vysokém krevním tlaku, menstruačních křečích, zánětech kloubů, žaludečních vředech, cévních potížích a dalších zdravotních problémech.

Je velmi účinná proti stafylokoku, bakterii úplavice. Pokud jde o kvasinky a plíseň, které spolu se svými toxiny zvyšují kyselé hodnoty v buňkách, pomáhá noni při vyrovnávání pH hodnoty buněk a vytváří zásadité prostředí. To umožňuje propojení jejich vnitřních systémů a zlepšení metabolismu vitamínů, minerálních látek a proteinů.

Stabilizuje emoční onemocnění – deprese, úzkosti a závislosti. Posiluje také slinivku, řídicí orgán trávicí soustavy.

Noni je vhodná při fyzické a psychické zátěži, pro těhotné a kojící matky a pro děti od tří let. Lze ji užívat se všemi léky a výživovými doplňky.

Noni džus je nejlepší v kombinaci s dalšími druhy čerstvých šťáv. Zkuste k noni džusu čerstvou šťávu z řepy, mrkve, pomeranče a meruňky 🙂

© 2024 Vegan.cz | Nakódoval Leoš Lang